Пельмени с говядиной 500 гр
Пельмени с говядиной
Состав: мука пшеничная в/с, вода, яйцо, мясо говядины, лук репчатый, растительное масло, соль и перец
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: опустить пельмени в кипящую подсоленную воду в соотношении 1:4, довести до кипения при помешивании и варить до готовности.
Сиыр етінен жасалған тұшпара
Құрамы: ж/с бидай ұны, су, жұмыртқа, сиыр еті, пияз, өсімдік майы, тұз және бұрыш
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: тұшпараны 1:4 қатынасында қайнап тұрған тұзды суға салыңыз, су қайнағанша араластырып, дайын болғанша пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 10 г, Ж 5 г, У 28 г, 195 ккал / 819 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Пельмени с курицей 500 гр
Пельмени с курицей
Состав: мука пшеничная в/с, вода, яйцо, мясо курицы, лук репчатый, растительное масло, соль и перец.
Сро ки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: опустить пельмени в кипящую подсоленную воду в соотношении 1:4, довести до кипения при помешивании и варить до готовности.
Тауық етінен жасалған тұшпара
Құрамы: тауық етi, ж/с бидай ұны, су, жұмыртқа, тауық еті, пияз, өсімдік майы, тұз, бұрыш
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: тұшпараны 1:4 қатынасында қайнап тұрған тұзды суға салыңыз, су қайнағанша араластырып, дайын болғанша пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 10 г, Ж 5 г, У 28 г, 195 ккал / 819 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Пельмени цветные 500 гр
Состав: мясо говядины, мука пшеничная в/с, сок моркови, шпината, свеклы и красной капусты, яйцо, лук, растительное масло, соль и перец.
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: опустить пельмени в кипящую подсоленную воду в соотношении 1:4, довести до кипения при помешивании и варить до готовности.
Сиыр етінен жасалған тұшпара (түрлі-түсті)
Құрамы: сиыр еті, ж/с бидай ұны, сәбіз, шпинат, қызылша және қызыл қырыққабат шырыны, жұмыртқа, пияз, өсімдік майы, тұз, бұрыш
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: тұшпараны 1:4 қатынасында қайнап тұрған тұзды суға салыңыз, су қайнағанша араластырып, дайын болғанша пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 10 г, Ж 5 г, У 28 г, 195 ккал / 819 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Пельмени из индейки 500 гр
Пельмени с курицей
Состав: мука пшеничная в/с, вода, яйцо, мясо индейки, лук репчатый, растительное масло, соль и перец.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднее значение):
белки 9.6 г, жиры 5.2 г, углеводы 28.2 г, 195 ккал/819 кДж
Масса нетто 500 г +15
Сро ки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: опустить пельмени в кипящую подсоленную воду в соотношении 1:4, довести до кипения при помешивании и варить до готовности.
Изготовитель: ИП «Family Cook», г. Алматы, ул. Куприна 1А. Тел: 8 707 320 8888
Тауық етінен жасалған тұшпара
Құрамы: күркетауықтың еті, ж/с бидай ұны, су, жұмыртқа, тауық еті, пияз, өсімдік майы, тұз, бұрыш
100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні):
ақуыздар 9.6, майлар 5.2 г, көмірсулар 28.2 г, 195 ккал/819 кДж
Таза салмағы 500 г +15
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: тұшпараны 1:4 қатынасында қайнап тұрған тұзды суға салыңыз, су қайнағанша араластырып, дайын болғанша пісіріңіз.
Өндіруші: " FamilyCook "
Пельмени из индейки цветные 500 гр