Колбаски говядина 500 гр
Состав: говядина, перец черный, пшеничная клетчатка, чеснок сушенный, соль, сахар, паприка, кориандр, черева баранья
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить колбаски при комнатной температуре, обжарить на сковороде со всех сторон до золотистого цвета на среднем огне
Сиыр етінен жасалған шұжықтар
Құрамы: сиыр еті, қара бұрыш, бидай талшығы, кептірілген сарымсақ, тұз, қант, паприка, кориандр дәмдеуіші, қой ішектері
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: шұжықтарды бөлме температурасында ерітіңіз, орташа отта қызарғанша табада барлық жағынан қуырыңыз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 15 г, Ж 10 г, У 2 г, 160 ккал / 665кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Колбаски индейка 500 гр
Состав: индейка, сливки, соль, перец черный, паприка, пшеничная клетчатка, чеснок сушенный, черева баранья
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить колбаски при комнатной температуре, обжарить на сковороде со всех сторон до золотистого цвета на среднем огне
Тауық етінен жасалған шұжықтар
Құрамы: тауық еті, кілегей, тұз, қара бұрыш, паприка, бидай талшығы, кептірілген сарымсақ, қой ішектері
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: шұжықтарды бөлме температурасында ерітіңіз, орташа отта қызарғанша табада барлық жағынан қуырыңыз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 20 г, Ж 4 г, У 0,5 г, 120 ккал / 502 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Колбаски курица 500 гр
Состав: курица, сливки, соль, перец черный, паприка, пшеничная клетчатка, чеснок сушенный, черева баранья
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить колбаски при комнатной температуре, обжарить на сковороде со всех сторон до золотистого цвета на среднем огне
Тауық етінен жасалған шұжықтар
Құрамы: тауық еті, кілегей, тұз, қара бұрыш, паприка, бидай талшығы, кептірілген сарымсақ, қой ішектері
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: шұжықтарды бөлме температурасында ерітіңіз, орташа отта қызарғанша табада барлық жағынан қуырыңыз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 20 г, Ж 4 г, У 0,5 г, 120 ккал / 502 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»