Наггетсы куриные 500 гр
Наггетсы
Состав: куриное филе, сухари панко, вода, яйцо, мука пшеничная, мука рисова, мука кукурузная, крахмал кукурузный, соль, паприка, чеснок сушенный, перец черный
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления:замороженные наггетсы обжарить в большом количестве масла до золотистого цвета
Наггетстер
Құрамы: тауық еті, панко ұнтағы, су, жұмыртқа, бидай ұны, күріш ұны, жүгері ұны, жүгері крахмалы, тұз, паприка, кептірілген сарымсақ, қара бұрыш
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: мұздатылған наггетстерді қызарғанша көп мөлшердегі майға қуырыңыз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 18 г, Ж 1 г, У ,3 г, 86 ккал / 360 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»