Хинкали с говядиной 500 гр
Состав: говядина, мука пшеничная в/с, вода, лук репчатый, кинза, соль, яичный белок, перец чили, перец черный, кориандр, кинза сушенная
Сроки годности при температуре:
От минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: варить в подсоленой кипящей воде в широкой кастрюле в течение + 10-15 минут.
Хинкали
Құрамы: сиыр еті, ж/с бидай ұны, су, пияз, күнзе, тұз, жұмыртқа ақуызы, чили бұрышы, қара бұрыш, крианда дәмдеуіші, кептірілген күнзе
100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні):
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: тұзды қайнаған суға кең табада 10-15 минут шамасында қайнатыңыз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 10 г, Ж 5 г, У 22 г, 163 ккал / 682 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Хинкали из индейки
Хинкали
Состав: мясо индейки, мука пшеничная в/с, вода, лук репчатый, кинза, соль, яичный белок, перец чили, перец черный, кориандр, кинза сушенная
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (средние значение) :
Белки 9,44 г, жиры 4,27 г, углеводы 21,52 г, калорийность 163,1 ккал/682,4 кдж
Масса нетто 500 г +15
Сроки годности при температуре:
От минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: варить в подсоленой кипящей воде в широкой кастрюле в течение + 10-15 минут.
Изготовитель: ИП «Family Cook», г. Алматы, ул. Куприна 1А. Тел: 8 707 320 8888
Хинкали
Құрамы: күркетауықтың еті, ж/с бидай ұны, су, пияз, күнзе, тұз, жұмыртқа ақуызы, чили бұрышы, қара бұрыш, крианда дәмдеуіші, кептірілген күнзе
100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні):
ақуыздар 9.44 г, майлар 4.27 г, көмірсулар 21.52 г, 163.1 ккал/682.4 кДж
Таза салмағы 500 г +15
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: тұзды қайнаған суға кең табада 10-15 минут шамасында қайнатыңыз.
Өндіруші: " FamilyCook "