Самса с говядиной 500 гр
Состав: мясо говядины, животный жир, лук репчатый, мука пшеничная, сливочное масло, соль, перец молотый (черный, душистый, красный), молоко
Пищевая и энергетическая ценность
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить самсу при комнатной температуре 30 минут, выпекать в предварительно разогретой духвке до 180С 25-30 минут
Сиыр еті қосылған самса
Құрамы: сиыр еті, жануар майы, пияз, бидай ұны, маргарин, тұз, ұнтақталған бұрыш (қара, хош иісті, қызыл), сүт
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: самсаны бөлме температурасында 30 минут ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-қа дейін 25-30 минут пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 8 г, Ж 20 г, У 26 г, 314 ккал / 1310 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Самса с говядиной и тыквой 500 гр
Состав: тыква, мука, мясо говядины, молоко, масло сливочное лук репчатый, животный жир, желток, соль, перец
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить самсу при комнатной температуре 30 минут, выпекать в предварительно разогретой духвке до 180С 25-30 минут
Ет және асқабақ қосылған самса
Құрамы: асқабақ, ұн, сиыр еті, сүт, май, пияз, жануар майы, жұмыртқаның сарыуызы, тұз, бұрыш
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: самсаны бөлме температурасында 30 минут ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-қа дейін 25-30 минут пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднее значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 8 г, Ж 20 г, У 26 г, 313 ккал/1310 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Самса с курицей 500 гр
Состав: куриное филе, лук репчатый, мука пшеничная, маргарин, соль, перец молотый (черный, красный), молоко
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить самсу при комнатной температуре 30 минут, выпекать в предварительно разогретой духвке до 180С 25-30 минут
Тауық етінен жасалған самса
Құрамы: тауық еті, пияз, бидай ұны, маргарин, тұз, ұнтақталған бұрыш (қара, қызыл), сүт
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: самсаны бөлме температурасында 30 минут ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-қа дейін 25-30 минут пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 10 г, Ж 14 г, У 24 г, 258 ккал / 1077 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Самса с курицей и сыром 500 гр
Состав: куриное филе, мука пшеничная в/с, сыр гауда, вода, сливочное масло, масло сливочное, соль, кунжут
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить самсу при комнатной температуре 30 минут, выпекать в предварительно разогретой духвке до 180С 25-30 минут
Тауық еті мен ірімшік қосылған самса
Құрамы: тауық еті, ж/с сапалы бидай ұны, гуда ірімшігі, су, сары май, тұз, күнжіт
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: самсаны бөлме температурасында 30 минут ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-қа дейін 25-30 минут пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 10 г, Ж 13 г, У 24 г, 258 ккал / 1077 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Самса с сыром 500 гр
Состав: сыр гауда, мука пшеничная в/с, вода, масло сливочное, яйцо куриное, соль
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: не размораживая самсу, выпекать в предварительно разогретой духвке до 180С 10-15 минут
Ірімшік қосылған қаттама самса
Құрамы: гауда ірімшігі, ж/с бидай ұны, су, сары май, жұмыртқа, тұз
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: алдын ала қыздырылған пеште 180С-қа дейін 10-15 минут пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 14 г, Ж 18 г, У 24 г, 319 ккал / 1335 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Самса из индейки 500 гр
Самса с индейкой
Состав: индейка, лук репчатый, мука пшеничная, масло сливочное, соль, перец черный, молоко
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднее значение):
белки 10 г, жиры 10 г, углеводы 24 г, 230 ккал /962 кДж
Масса нетто 500 г +15
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить самсу при комнатной температуре 30 минут, выпекать в предварительно разогретой духвке до 180С 25-30 минут
Изготовитель: ИП «Family Cook», г. Алматы, ул. Куприна 1А. Тел: 8 707 320 8888
Қүркетауықтың еті жасалған самса
Құрамы: күркетауықтың еті, пияз, бидай ұны, сары май, тұз, қара бұрыш, сүт
100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні):
Ақуыздар 10 г, майлар 10г, көмірсулар 24 г, 230 ккал/962 кДж
Таза салмағы 500 г +15
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: самсаны бөлме температурасында 30 минут ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-қа дейін 25-30 минут пісіріңіз.
Өндіруші: " FamilyCook "
Самса из индейки с сыром 500 гр
Самса с индейкой и сыром
Состав: индейка, мука пшеничная в/с, сыр моцарелла, сливочное масло, молоко, соль, кунжут
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднее значение):
белки 12 г, жиры 15 г, углеводы 22 г, 266 ккал/1113 кДж
Масса нетто 500 г +15
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить самсу при комнатной температуре 30 минут, выпекать в предварительно разогретой духвке до 180С 25-30 минут
Изготовитель: ИП «Family Cook», г. Алматы, ул. Куприна 1А. Тел: 8 707 320 8888
Қүркетауықтың еті мен ірімшік қосылған самса
Құрамы: күркетауықтың еті, ж/с сапалы бидай ұны, моцарелла ірімшігі, сүт, сары май, тұз, күнжіт
100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні):
ақуыздар 12 г, майлар 15 г, көмірсулар 22 г, 266 ккал/1113 кДж
Таза салмағы 500 г +15
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: самсаны бөлме температурасында 30 минут ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-қа дейін 25-30 минут пісіріңіз.
Өндіруші: " FamilyCook "
Самса из индейки с тыквой 500 гр
Самса с индейкой и тыквой
Состав: тыква, мука, индейка, молоко, масло сливочное, лук репчатый, жир индейки, желток, соль, перец
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднее значение):
белки 6 г, жиры 15 г, углеводы 25 г, 252 ккал/1054 кДж
Масса нетто 500 г +15
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Изготовитель: ИП «FamilyCook» г. Алматы, ул. Аксуат, 108
Декларация о соответствии ЕАЭС №KZ.7500114.24.01.12213
Рекомендуемый способ приготовления: разморозить самсу при комнатной температуре 30 минут, выпекать в предварительно разогретой духвке до 180С 25-30 минут
Изготовитель: ИП «Family Cook», г. Алматы, ул. Куприна 1А. Тел: 8 707 320 8888
Қүркетауықтың еті және асқабақ қосылған самса
Құрамы: асқабақ, ұн, күркетауықтың еті, күркетауықтың май, сүт, пияз, май, жұмыртқаның сарыуызы, тұз, бұрыш
100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні):
ақуыздар 6 г, майлар 15 г, көмірсулар 25 г, 252 ккал /1054кДж
Таза салмағы 500 г +15
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: самсаны бөлме температурасында 30 минут ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-қа дейін 25-30 минут пісіріңіз.
Өндіруші: " FamilyCook "