Мини пироги с курицей и грибами 500 гр
Мини пироги с курицей
Состав: мука пшеничная в/с, куриное филе, молоко, грибы шампиньоны, лук репчатый, масло сливочное, соль, перец черный, паприка, чеснок сушенный, дрожжи, сахар, масло растительное
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления:разморозить пироги при комнатной температуре, отпекать в заранее разогретой духовке при 180С 15-20 минут
Тауық еті қосылған кішігірім бәліш
Құрамы: ж/с бидай ұны, тауық еті, сүт, саңырауқұлақ, пияз, сары май, тұз, қара бұрыш, паприка, кептірілген сарымсақ, ашытқы, қант, өсімдік майы
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: бәлішті бөлме температурасында ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-та 15-20 минут пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 8 г, Ж 20 г, У 26 г, 313 ккал / 1310 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Мини пироги с семгой 500 гр
Состав: мука пшеничная в/с, филе красной рыбы, молоко, твороженный сыр, масло сливочное, соль, сахар, дрожжи
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления:разморозить пироги при комнатной температуре, отпекать в заранее разогретой духовке при 180С 15-20 минут
Ақсерке еті қосылған кішігірім бәліш
Құрамы: бидай ұны, қызыл балық еті, сүт, сүзбе ірімшігі, сары май, тұз, қант, ашытқы
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: бәлішті бөлме температурасында ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-та 15-20 минут пісіріңіз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднеғе значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні)
Б 11 г, Ж 15 г, У 24 г, 281 ккал / 1176 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»
Мини пироги из индейки с грибами 500 гр
Мини пироги с индейкой
Состав: мука пшеничная в/с, индейка, молоко, грибы шампиньоны, лук репчатый, масло сливочное, соль, перец черный, паприка, чеснок сушенный, дрожжи, сахар, масло растительное.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднее значение):
белки 8 г, жиры 12 г, углеводы 23 г, 234 ккал/979 кДж
Масса нетто 500 г +15
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления:разморозить пироги при комнатной температуре, отпекать в заранее разогретой духовке при 180С 15-20 минут
Изготовитель: ИП «Family Cook», г. Алматы, ул. Куприна 1А. Тел: 8 707 320 8888
Қүркетауықтың еті қосылған кішігірім бәліш
Құрамы: ж/с бидай ұны, күркетауықтың еті, сүт, саңырауқұлақ, пияз, сары май, тұз, қара бұрыш, паприка, кептірілген сарымсақ, ашытқы, қант, өсімдік майы
100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні):
ақуыздар 8 г, майлар 12 г, көмірсулар 23 г, 234ккал/979 кДж
Таза салмағы 500 г +15
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: бәлішті бөлме температурасында ерітіңіз, алдын ала қыздырылған пеште 180С-та 15-20 минут пісіріңіз.
Өндіруші: " FamilyCook "