Хычины 500 гр
Состав: мука пшеничная, брынза, картофельное пюре, кефир, вода, соль, сода
Сроки годности при температуре:
от минус 18°С и ниже – 90 суток
Рекомендуемый способ приготовления: обжарить хычины на сухой сковороде, на среднем огне до золотистого цвета. Готовые хычины смазать сливочным маслом
Картоп пен сүзбе ірімшігі қосылған хычиндер
Құрамы: бидай ұны, сүзбе ірімшігі, картоп пюресі, айран, су, тұз, ас содасы
Жарамдылық мерзімі:
минус 18°С және одан төмен температурада – 90 тәулік
Дайындау әдісі: хычиндерді құрғақ табада, орташа отта қуырыңыз. Дайын хычиндерді сары маймен майлаңыз.
Пищевая и энергетическая ценность на 100 гр продукта (среднее значение) / 100 гр өнімнің тағамдық және энергетикалық құндылығы (орташа мәні):
Б 8 г, Ж 5 г, У 26 г, 186 ккал / 778 кДж
Масса нетто / Таза салмағы 500 г +15
Изготовитель / Өндіруші ИП «Family Cook»